Disney film for hele familien

 

Stort set alle er bekendt med de animerede film fyldt med skønne og forskelligartede karakter, der rangerer fra alt til mennesker, dyr og mere overnaturlige væsener. Disney film henvender sig både til børn og voksne, hvor de for børn fungerer som sublim underholdning.

Voksne kan formentlig få mere end blot underholdning ud af filmene, hvis de tænker mere over dem og analyserer lidt på dem, indeholder de nogle ganske relevante budskaber. Derfor er Disney filmene ideelle for hele familien, da det er film, der kan forene familien og underholde børn og voksne på en og samme tid. Så det er bare med at få købt en masse film ind, så der er til mange timers familiehygge og underholdning.

 

Lidt facts om Disney

The Walt Disney Company, almindeligvis kendt som Disney, er en amerikansk multinationale massemedie- og underholdningskomposition med hovedsæde på Walt Disney Studios i Burbank, Californien. Disney blev stiftet den 16. oktober 1923 af Walt Disney og Roy Oliver Disney som Disney Brothers Cartoon Studio, og etableret sig som en leder i den amerikanske animation industri før de valgte også at specialisere sig mere i live-action filmproduktion, tv og forlystelsesparker.

The Walt Disney Company er særligt kendt for sine Disney film som de fleste af os kender. Derudover ejer de også diverse Disneyland-parker forskellige steder i verden, hvor man kan opleve Disney universet på helt tæt hold.

Disney begyndte produktionen af sin første fuldlængde animerede film i 1934, Snehvide og De Syv Små Dværge, der er en af de mest kendte og elskede Disney film blandt filmene. Filmen tog hele tre år at producere, hvorfor den først havde premiere i december 1937. Filmen blev en af de mest succesrige film på daværende tidspunkt. Profitten fra den populære film gik til at udvikle og viderebygge Disney, der har haft masser af succes siden.

 

Stort udvalg af Disney film

Hos CDON finder du et stort udvalg af forskellige Disney film inddelt i kategorier som prinsesser, flyvemaskiner, biler, Disney junior og Disney klassikere. På den måde er det altså nemmere at søge efter lige det du leder efter. Har du for eksempel en pige, der drømmer om at være en prinsesse finder du film som Askepot, Mulan og Pocahontas, der omhandler forskellige stærke kvindelige personligheder, der kan opfattes som prinsesser.

Hos CDON er det nemt at søge blandt Disney filmene og bestille dem direkte til døren, hvor de vil ankomme indenfor få dage efter bestillingsdagen.

CDON har et stort udvalg af Disney film lige fra Find Nemo til Biler, Monsters Inc, Modig, Toy Story, Inderst Inde, Ratatouille og The Incredibles. Så der er altså masser af forskellige film at vælge imellem. De fleste af Disney filmene ligger på omkring 99 til 149 kroner, og det er med sikkerhed et køb du ikke vil fortryde, da Disney film aldrig går af mode – de kan ses igen og igen af samtlige generationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *