Mød dine eventyr-idoler i Disneyland

Disneyland kan bedst beskrives som en kombination af temaparker, hoteller, biografer, butikker og meget mere, der er beliggende to steder, i Paris og i Californien. I dag ser vi nærmere på Disneyland i Paris, hvor børn kan tage deres forældre med og opleve Disney-eventyrerne i levende live. Bestiller du hotel på spies.dk indgår der entré til både forlystelser og parker, og det gælder uanset hvilket af Disneys hoteller du booker dig ind på.

Du og familien er sikker på at få en på opleveren, lige fra det sekund I ankommer til hotellet. Netop hotellerne er luksuriøse, fascinerende og indbydende. Alle hotellets ansatte sørger for at I finder frem til jeres værelse, og når I træder ind her, begynder jeres livs eventyr. De fleste hoteller har nemlig en indretning, der kunne minde om den man finder på et slot. Pompøs, storslået, romantisk, kongeligt og eventyrligt.

I Disneyland går drømme i opfyldelse

Når I er klar til at udforske Disneyland, venter der jer en lang række oplevelser, som imponerer både børn og voksne. I kan starte ud med at få en guidet tur rundt i parken og derefter selv udvælge de steder I vil udforske.

Seværdigheder er der nok af. Følg f.eks. i Alice’s fodspor, I ved, hende fra Alice i Eventyrland. Her kan I gå igennem labyrinten i Eventyrland, hvor blandt andet Filurkatten venter rundt om hjørnet.

Du kan også tage familien med til Autopia, hvor I kan køre i bil rundt i et farverigt sceneri. Bilen I kører rundt i er en fremtidsbil, og ser ud som den blev tænkt af opfindere i 1950’erne. Denne afslappede tur hylder automobilen og er for både børn, teenagere og voksne.

Et sidste eksempel på det, som man ikke må gå glip af, er Disneys flotte shows. Et af dem er et aftenshow, nemlig Disney Dreams. Det er et prisvindende show med lasere og fyrværkere, hvor Disney historier bliver fortalt. Under et ophold i Disneyland er det sikkert at mange barnedrømme går i opfyldelse.

 

Billede: Tallapragada