Annette Heick, et menneske for sig

Min respekt for Annette Heick omfatter egentlig hele familien Heick. I disse tider med skilsmisser en masse, delebørn og weekendforældre, tager jeg hatten af for Keld og Hilda Heick. Tænk, at man i showbiz kan holde så godt fast i de nære værdier.

Og den evne, blandt mange andre evner, er helt åbenlyst givet videre til Anette Heick. Hun står ved sin mands side hele vejen efter hans ulykke, og det fremtvinger min ubetingede og dybeste respekt.

Annette Heicks karriere viser tydeligt, at de nære værdier ikke er det eneste hun har med hjemmefra. Som beskrevet så fint i ugebladet SØNDAG, er arbejdsmoral et væsentlig fundament i hendes liv.

Med en mand indlagt på rigshospitalet, og børnene i skole i Sverige, mens hun selv besætter en teaterhovedrolle i København, må jeg ærligt sige at ballasten hjemmefra helt sikkert falder på et tørt sted. Man kan kun bøje sig i respekt for Annette Heick og familie.

 

Multikunsteren Annette Heick

The show must go on, som man siger.

Og “showet” er omfattende; Uddannet journalist med tidlige ansættelser på B.T, Se og Hør samt Ekstra Bladet. Hun har sågar drevet sit eget pladeselskab, og har haft adskillige optrædener i det Danske melodi grandprix. Inden for TV har hun ansættelser på bl.a. DR, TV2, samt tegnefilmsdubber på CV’et.

Personligt kender jeg hende bedst fra hendes mange optrædener i det danske melodi grandprix og fra hittet “du skælder mig hele tiden ud”. Så, nu har jeg den i hovedet resten af dagen.

Jeg har købt billet til min første forestilling på Det Ny Teater, og glæder mig meget til at opleve Annette Heick i forestillingen My Fair Lady, hvor hun spiller rollen som Eliza Doolittle.

Fra denne blogger skal der i al fald lyde et dybfølt og oprigtigt; ’Held og lykke i fremtiden’.

Billede: Makuahine Pa’i Ki’i