Tv bordet er kommet for at blive

Gør tv oplevelsen mere behagelig med et flot og funktionelt tv bord, der bliver krudtuglens yndlings møbel på værelset. Der er nu rig mulighed for de gamle Disney klassikere, der ellers lå og flød på gulvet, at få en plads i tv bordets opbevaringsplads. Det er vigtigt får dig, at de gamle filmklassikere ikke går i glemmebogen, og det har stadig en vis nostalgi, når du ser film med krudtuglen på den ”gammeldags” måde, og for en gangs skyld dropper online streaming på ipad’en.

Børnevenlige tv borde

Det er altid muligt at finde et tv bord, der passer perfekt til både et drenge- eller pigeværelse. Med det store sortiment af tv borde hos ILVA finder du diskrete og minimalistiske tv borde i hvidlakerede eller sort, som passer til begge køn. Værelsets størrelse har ingen betydning, da sortimentet tilbyder tv borde til både store og små værelser. Ønsker du opbevaring af dvd film, dvd afspiller, playstation og playstation spil, kan du hos ILVA altid finde tv borde med opbevaringsplads. Tv bordet er derfor uundværligt, da møblet netop er praktisk, og dit barn undgår at falde over dvd covers eller lange ledninger fra tv’et og dvd afspilleren. Du får derfor ikke kun et børnesikret værelse, men også et flot møbel, der gør det muligt at lege og bevæge sig rundt på værelset uden, at tv bordet står i vejen.

Den bedste pris og kvalitet

På ILVA’s splinternye og opdateret hjemmeside, finder du med sikkerhed et tv bord, der giver dit barn mulighed for at nyde filmuniversets fantasi og magi i behagelige omgivelser med både børnehavevennerne, og bamsen Buller. Det er ikke kun dit barn, der får en positiv oplevelse med det nye tv bord, men det vil du som forældre også! Du får den bedste kvalitet til den bedste pris, og du slipper endda for at lede hele Danmark rundt for at finde det største og bedste udvalg, da du netop får dette hos ILVA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *