Derfor skal du købe brugt udstyr til dit barn

 

Det kan nemt koste en jetjager at få et lille nyt familiemedlem. Hvis du skal ud at købe en spritny Odder barnevogn, den nyeste Maxi Cosi autostol på markedet og en fin ny Leander vugge, skal du have tusindvis af kroner op af lommen. Men mindre kan også sagtens gøre det – heldigvis for det da. Få vores tips til, hvor du kan gøre en masse gode fund og spare tusindvis af kroner på udstyr til dit barn.

Find lopper på nettet

Markedet for genbrug bugner – og det gælder ikke mindst, når det kommer til brugt børnetøj og udstyr. Den Blå Avis, Reshopper, Trendsales og Gul og Gratis – kært barn har mange navne, og der er masser af online sider, hvor du kan gøre en masse gode fund. Hvem ved, om det er en af beboerne længere oppe af din vej, som har en masse gode sager til salg, som du kan bruge til dit barn?

Der er masser af penge at spare ved at købe brugt – og både du og sælger gør et godt kup, når der bliver solgt ud af gemmerne. Og mon ikke dit barn er ligeglad med, om der har ligget et barn i tremmesengen tidligere, eller om en anden pige har haft yndlingskjolen i skabet på?

Hvad gemmer der sig på loftet?

Undervurder ikke, hvor meget guld der kan gemme sig hjemme på dine forældres eller dine svigerforældres loft. Retro er in, og det kan sagtens være, at den vugge eller de smækbukser, som du gik med i tidernes morgen, er højeste mode den dag i dag. Og mon ikke også, at du vil synes, at det er ret så hyggeligt at putte dit eget barn i en seng, som du selv har ligget i, da du var barn, eller at lade dine børn lege med noget legetøj, som du kan huske, at du selv har leget med?

Støt det lokale loppemarked

Loppemarkeder eller de såkaldte bagagerumsmarkeder er spækket med brugte sager. Flere loppemarkeder er kendt for primært at sælge ting til børn, og her kan du være heldig at finde alt fra klapvogne og cykler til legetøj og børnetøj. Har du større børn, så giv dem gerne en 20’er at handle for, og glæd dig over deres øjne, når de selv kan vælge noget nyt legetøj til værelset. Og så er det også en meget god læring og værdi, at de kan få meget for få penge, hvis de køber brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *