MarMar – Klassisk børnetøj med et twist

Der findes – uden tvivl – rigtig mange danske tøjmærker til børn, der oprindeligt stammer fra Danmark. MarMar er ét af dem – og de er særligt kendt for deres kollektioner med børnetøj, der både er klassisk og cool, men dog samtidig kan bryste sig af et moderne og spændende twist, der er med til at gøre, at deres tøj skiller sig ud fra mængden af det øvrige børnetøj, du finder på det danske marked. Det er dog både rigtig mange danske forældre og naturligvis også mange danske børn, der elsker og derfor er MarMar blevet uhyre populært i løbet af de seneste par år og brandet kan fås her.

 

MarMar (eller MarMar Copenhagen som brandets fulde navn lyder på) er et brand, der har særligt fokus på enkelt og stilrent tøj, der blandt andet emmer af et bevidst nedtonet look og samtidig også er af en rigtig god kvalitet. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er kontrasterne, der skaber det unikke design i deres kollektioner, hvor de blandt andet kombinerer land og by, gammelt og nyt samt luksus og praktisk. De lader modsætninger mødes og det er de kontraster, der i virkeligheden er med til at gøre tøjet fra MarMar unikt og dermed også mere spændende end andet børnetøj.

MarMar Copenhagen er til børn i alderen 0 år til 14 år

MarMar Copenhagen både designer og producerer børnetøj til både dreng og piger i alderen 0 år til 14 år. Det er naturligvis også ensbetydende med, at tøjet fra MarMar er noget, der passer til langt de fleste børn af begge køn. Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at de mange spændende kollektioner fra MarMar Copenhagen har været pålagt et særligt fokus i forhold til komforten, da den er essentiel for deres beklædning. Ydermere, så er deres beklædning designet til, at både små og store drenge og piger får muligheden for at opleve og udforske verden på deres præmisser, uden at være begrænset af deres tøj. Find MarMar og mange andre lækre brands til børn her på kids-world.dk.

Børnetøj med fokus på miljøet

Der er bestemt ikke kun fokus på komfort og design, når MarMar laver tøj til børn. Der er ligeledes også blevet tænkt afsindigt meget på miljøet i forbindelse med produktionen af det tøj, du finder i deres kollektioner. Det er også ensbetydende med, at tøjet så vidt muligt er lavet i Øko-Tex-certificerede tekstiler og materialer, mens tøjet ligeledes også produceres enten i eller så tæt på Europa som muligt, for at sikre, at transporten er minimal og miljøet dermed skånes yderligere. Det miljøvenlige aspekt er ikke blot noget, der gør miljøet en tjeneste, men er samtidig med til at nedsætte risiko for allergener o.lign.

Børn elsker beklædning fra MarMar Copenhagen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at MarMar er et uhyre populært børnetøjsmærke, men det er dog ikke kun de danske forældre, der er glade for brandet og deres talrige kollektioner – det er lige så meget de mange børn, der er blevet beriget med beklædning fra MarMar Copenhagen, der sætter pris på tøjet og dets høje komfort og bevægelsesfrihed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *