Økologisk og miljøvenligt børnetøj

De fleste med børn kender problemet. Den lille ny nærmer sig de fire måneder og er allerede vokset to hele tøjstørrelser. Det er dyrt og massivt spild af ressourcer, især hvis babytøjet bare ender på loftet og aldrig nogensinde bliver brugt igen på trods af, at det intet fejler. VIGGA ønsker at ændre på dette med deres forretningsmodel for en cirkulær økonomi i tekstilindustrien.

Et cirkulært koncept der gavner både dig og kloden

VIGGA er et graviditets- og børnetøjsbrand designet til en cirkulær økonomi, da graviditetsmaver og børn vokser hurtigt, men tøj ikke gør det. VIGGA giver dermed forældre mulighed for at købe et produktservice system, der giver dem mulighed for at lease organisk graviditets- og børnetøj. VIGGA tager fat i et af klodens største problemer – overforbrug. Der kommer hele tiden flere og flere mennesker til på Jorden, hvorfor der bliver forbrugt mere og mere. Derudover tjener folk også flere penge, og er derfor mere tilbøjelige til at smide ting ud, de ikke har brug for længere, selvom det ikke fejler noget. Det er dog et stort problem for kloden, da vores mænge af affald og overforbrug er ekstremt skadeligt for jordkloden.

VIGGA giver dig mulighed for at købe og forbruge økologisk børnetøj gennem et miljøvenligt koncept, da man kun lejer tøjet. Det betyder, at du får tilsendt nyt tøj med mere, når efterhånden som dit barn vokser.

Det giver samtidig dig mulighed for at spare penge og ressourcer, da du ikke skal investere i nyt tøj i takt med, at dit barn vokser. Du modtager i stedet en ny pakke fra VIGGA, der gør det nemt at klæde dit barn på. Derudover sparer du også en masse tid, da du ikke skal ud og rende rundt fra butik til butik for at få fat på nyt tøj til dit barn.

Få et abonnement hos VIGGA

Graviditets- og børnetøjskonceptet består af en abonnementsordning med økologisk ventetøj og børnetøj af høj kvalitet, der giver mange børn, forældre og gravide mulighed for at købe miljøvenligt tøj. Det er i øvrigt muligt at opgradere abonnementet med vintertøj og uld af samme udsøgte kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *